Veelgestelde vragen

EMSCULPT NEO is de eerste en enige niet invasieve body shaping procedure die gedurende een sessie van 30 minuten, 2 energiesoorten combineert voor zowel vet eliminatie en spieropbouw. 

Als je baat hebt bij minder vet en meer spieren kan EMSCULPT NEO een goede optie zijn. Neem contact op voor alle details.

 

EMSCULPT NEO kan gebruikt worden voor de buik, billen, armen en kuiten.

Ja! EMSCULPT NEO en de geïntegreerde hoge intensiteit magnetisch veld is klinisch getest voor de veiligheid en efficiëntie door zeven klinische studies*. Daarbij zijn er 30 wetenschappelijke publicaties die de technologie de meest bestudeerde body shaping technologie maken sinds zijn introductie in 2018.

Je spieren worden aangespannen. Daarnaast krijg je een warm gevoel in de behandelde ruimte (wat ongeveer als een hot stone massage voelt).

De EMSCULPT NEO behandeling bestaat meestal uit vier behandelingen van 30 minuten elk zo’n 5 tot 10 dagen uit elkaar.

Het verschilt voor elke persoon, meestal zijn de resultaten het beste te zien 3 maanden na de laatste behandeling.

Niet, er zijn geen bijwerkingen waardoor je iets niet zou kunnen doen.

Na de behandeling worden de vetcellen het lichaam uit gevoerd door een metabolisch proces.

De EMSCULPT NEO behandeling behoeft geen voorbereiding, je kan ervoor en erna je normale levensstijl volgen.

Nee, de EMSCULPT NEO  behandeling helpt niet voor gewichtsverlies. De therapie helpt wel vet verminderen en spieren opbouwen. 

Een EMSCULPT NEO behandeling kan intens zijn maar moet nooit pijnlijk aanvoelen. 

Er is geen ander apparaat dat zowel vet en spieren behandelt in één behandeling.

Ook slankere personen die geïnteresseerd in spieropbouw zijn kunnen veel voordeel behalen met een behandeling. Het is bewezen dat EMSCULPT NEO je spieren met 25% vergroot. 

Wij zullen een plan specifiek voor jouw wensen uitwerken. Neem dus voor de exacte kosten contact met ons op.

EMSCULPT NEO gaat verder op zijn Emsculpt voorganger. EMSCULPT NEO gebruikt voor het eerst warmte door middel van radiogolven en een hoge intensiteit magnetisch veld. 

 

De EMSCULPT NEO procedure is simpel, er is geen voorbereiding nodig. Je ligt terwijl de ‘aanbrengers’ over het gewenste gebied gaan voor 30 minuten. Er kan een warmte van binnen uit ontstaan, samen met spierspanningen. Wanneer de behandeling klaar is kan je direct verder met je dagelijkse routine.

Heb je nog steeds vragen? Stuur ons een bericht!

Volg EMSCULPT NEO op SOCIALE MEDIA